Sonkajärven perussuomalaisissa on nyt ”draivia”.

Edellisissä kunnallisvaaleissa v.2012 saimme ns.”jytkyn” myös täällä omalla paikkakunnallamme. Silloin oltiin vaalivoittajia, vaikkakin meidän uudet valtuutetut olivat untuvikkoja politiikan saralla. Yksi haasteistamme oli se, että omat ehdokkaamme eivät tunteneet juuri ollenkaan toisiansa. Yhteiset perussuomalaiset arvot näköjään yhdistivät meidät ehdokkaat toisiimme käsittämättömällä tavalla. Siitä löytää itsekin aina uutta energiaa, kun tapaa uusia ihmisiä arjen asioissa.

Vajaan viiden vuoden jälkeen uudet kuntavaaliehdokkaat ovat tutustuneet ihan eri tavalla toisiinsa ja voisin väittää, että tiimimme on kova. Kokemusta luottamustehtävistä ja kunnan toimintatavoista on rutkasti enemmän. Olemme sitoutuneet ryhmätyöskentelyyn ja kokoonnumme säännöllisesti miettimään kuntamme yhteisten asioiden kehittämistä.

Olemme valinneetkin vaaliteemaksemme ”Yhteistyössä voimaa”. Nimittäin olemme huomanneet, että ”yksi ihminen ei maata mullista”. Haluamme olla mukana kehittämässä yhteisiä voimavarojamme yhteistyössä kaikkien organisaatioiden kanssa, myös puolueiden kanssa. Jos kuntamme haluaa menestyä, niin siinä ei kukaan yksin pärjää.

Kannamme vastuuta aina lapsista vanhuuksiin saakka. Siihen tarvitsemme kaikkien kuntalaisten osallisuutta.

pj. Ilpo Kärkkäinen

 

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa